HF Mosevang
 

Aktiviteter

2020
 
Corona har påvirket mange traditioner, men det lykkedes os dog at afholde, Påskejagt 2020, Skt Hans og et coronafrit loppemarked samt diverse vejfester.
 
 
2019
 
SOMMERFEST
Vi skal selvfølgelig have en sommerfest i HF Mosevang!! Sæt kryds i kalenderen d. 24. august til vejdyst, sangria og helstegt pattegris med dine rare naboer.

Program:
Kl. 15.30: Vejdyst for både børn og voksne
Kl. 17.30: Vi synger grisen ind med sodavand'er & sangria
Kl. 18.00: Grisefest
Kl. 19.30: Den Store Vej-Kagedyst
...resten af aftenen er åben for indslag meldt til vores toastmaster.

Hvad er konceptet ellers, spørger du måske?
Vi starter med små konkurrencer for børn og voksne - for dem, der har lyst. Tag gerne din nabo under armen, så vi alle kan lære hinanden bedre at kende og vi kan få kåret Mosevangs KOLOsalt sejeste vej. Trykker du deltager i festen og er med i gruppen her, så vil aktivitetsudvalget desuden bede om småhjælp inden, under og efter festen. Hvis alle byder ind, er der kun små opgaver til alle. Og det er så hyggeligt at hjælpes ad med at få stablet en ordentlig fest på benene!!

Pris for deltagelse:
Børn under 6 år: Gratis
Børn: 50 DKK (kategoriser selv hvad det betyder...)
Voksne: 120 DKK

Haveforeningen giver tilskud til resten af gildet.

Der sælges øl, vin og vand i baren til meget rimelige priser.

Tilmelding og betaling:
Tilmelding senest d. 1. august 2019
Efter kæmpestor opbakning til Skt. Hans har Aktivitetsudvalget kæmpestor tiltro til, at rigtig mange også gerne vil deltage i sommerfesten - og min. antaldeltagere er derfor 40 personer. Ellers finder vi lynhurtigt på nyt og tilsvarende lækkert havegilde-koncept.

Tilmelding er gældende og bindende ved betaling. Kig forbi have 67 eller overfør på MobilePay til Nina Amdneh på 20879509 (angiv samlet antal personer og havenummer).
 
Link til Facebook-event (kun for Haveforeningens medlemmer): 

Vi hænger skilte op på P-plads og ved affaldscontainere de nærmeste dage. Ved du, at din nabo ikke er på facebook, så prik til dem med informationen.

Nøj, hvor vi glæder os!!

Mange hilsner fra det festspændte aktivitetsudvalg