HF Mosevang
 

Seneste nyheder i Mosevang

Nyheder 
Nyheder og øvrige vigtige informationer listes her i løbet af sæsonen.
 
Vigtige generelle informationer er oprettet til venstre som selvstændige punkter og ad hoc meddelser slettes løbende igennem sæsonen.
 
2020:
CORONA selvisolation:
Så når Stiften i dag bringer en artikel (med et dejligt sommerbillede der giver alle lyst til at flytte ud i haven) om den mulighed og til slut skriver 'corona-ophold' så betyder 'corona-ophold' altså ikke et ophold fra nu og indtil sæsonåbning, men et nødvendigt ophold i isolation i en svær tid.
Det er altså stadig ikke lovligt at overnatte i sin kolonihave uden for sæsonen. Med mindre man er der pga. selvisolation. Og hvis du har brug for at gå i selvisolation i din kolonihave, vil bestyrelsen meget gerne vide det, så vi ved hvem og hvor mange der i en periode overnatter i deres kolonihave.
Og med den lille opdatering er der kun tilbage at ønske:
Glædelig december 🎄
https://stiften.dk/.../aarhus-kommune-g%C3%B8r-det-muligt...
 
Arbejdsdag: 
 
For de som helst vil holde sig ved jorden, har vi vores altid gode lugearbejde på p-pladsen ved Syrenvej og den på midten af Violvej.

Vi håber at rigtig mange vil melde sig i den gode sags tjeneste.
 
Foreningen sørger for drikkevarer under og efter arbejdet, og måske serveres der også en lækker grillpølse efter dagens dont hvis Corona-situationen tillader.

Tilmelding til sekretæren på 2338 2057
 
 
Udtagelse af præiehaver: 
De indstillede haver er: Have nr 11 Liljevej Axel Hovgaard, have nr 15 Bellisvej Jette Pedersen, have nr 23 Irisvej Hans Worre Jensen, have nr 38 Valmuevej Tanja Nielsen og PeterSandberg , Have nr 60 Irisvej Christina og Thomas Lund, have nr 93 Violvej Michael Birkemose. Børnevenlig have er nr 57 Sanne Røge og Henrik Gammelgaard.

Vi glæder os til at se hvem der udtages, men stort tillykke til jer 7!
 
Corona-frit Loppemarked:
De tilmeldte haver har frit slag til at sælge hvad man vil, så der er en god blanding af traditionelle lopper, smykker, håndarbejde, kager m.v. Hver have sin overrraskelse.
 
Vi håber at rigtig mange vil besøge haverne for at gøre et godt køb, eller blot for at møde andre glade mosevangere.
 
Husk at respektere reglerne vedr. afstand til hinanden og vis hensyn. 
 
Skt. Hans: 
Vi starter kl. 18.30 på p-pladsen hvor der er gratis popcorn samt mulighed for at købe øl og vand. Til børnene er der skumfiduser , kiks og pålægschokolde til s´mores- ta selv en pind med hjemmefra.

Overskuddet fra salget går til legepladsen, som der pt. er ved at samlet penge ind til. Cirka 19.00 tænder vi bålet herefter sang, tale og mere sang. Arrangementet slutter kl cirka 20.30.

Vi har pga. Covid-19 valgt ikke at fællesspise - det må vi gøre senere på sommeren. Vi ved det her er et lille arrangement - men vi glæder os alligevel til at være fælles igen og håber på at se 50 glade mosevangere.

Lige for en god ordens skyld. Skt. Hans aften er på tirsdag og ikke på onsdag som tidligere skrevet. En lang række kalendre skriver onsdag. Den 24. juni er Sankt Hans dag, og det er aftenen før, altså den 23., at der fejres som Sankt Hans aften. Så er det på plads 😉 vi ses
 
 Loppemarked: 
Der er pt 11 haver tilmeldt med en åben have med bod(er), men der er plads til flere.
 
Har du ikke lopper nok til en bod, men gerne vil vise din have frem, så skriv gerne her - eller marker det i hækken på dagen med et flag.
 
Skriver du her, kommer det med på kortet. På dagen udleveres kort over haver med lopper fra kl 11 hos Theodor i have 79. Loppemarkedet foregår fra 11 til 14 eller så længe lager haves.

Vi håber på kæmpe opbakning og for såvel "gamle" som nye haveejere er det en oplagt mulighed for at møde de erfarne, de mindre erfarne og de helt nye. Og man kan få god inspiration ved at se hinandens haver.

Giv endelig lyd hvis du har lopper til en bod - eller bare gerne vi vise din have frem.

Hilsen Marianne, have 79, Christina have 60 og Helle have 16.
 
 
 
Sand:
 
Foreningen bestiller også i år sand til brug  i haverne. Der vil blive leveret til p-pladsen på Violvej/Bjørnholms Alle og p-pladsen på Syrenvej.
 
Vi skal nok informere, når vi ved hvornår vognmanden kan levere.
 
 
Påskejagt 2020:
2 gæve unge mennesker her fra haveforeningen - Lærke fra have 112 og Jacob fra have 60 har lavet en Påskejagt til alle der har lyst 🐣🐣🐣Læs mere her:

Du finder påskejagten ved at downloade den gratis 'Woop app' og logge ind som gæst - opret dit eget gæstenavn. Tryk på 'Jagt' og find Mosevangs påskejagt og begynd 👍🏻
Alle kan være med - store og små. Der er spørgsmål om alt lige fra påskeharen til statsministeren 🐇👩

De har også lavet et flot skilt, for når jagten er færdig, må du gå ind i have 60 og vælge et påskeæg, som bestyrelsen venligt har sponsoreret 🥚🐣

Go jagt i Mosevang. Husk at holde afstand på vejene 😊
Og tag gerne et billede, når I nu er på jagt, og læg op her i tråden 📸

P.S. Jagten ligger klar allerede nu.